Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 filete de lubina (aprox. 200 g) muy fresco
- 40 g de zumo de lima
- 1 diente de ajo
- 1 trozo de raíz de jengibre fresca (del tamaño de 1 diente de ajo)
- 3 - 4 ramitas de cilantro fresco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 30 g de aceite de oliva
- 1 trozo de cebolla roja en juliana fina (volitelně)
- brotes germinados de alfalfa, para decorar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 518 kJ / 124 kcal
- Protein
- 10.37 g
- Sacharidy
- 1.06 g
- Tuk
- 8.55 g
- Vláknina
- 0.16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48u.
Ceviche de dorada a los cítricos
1h 10 min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1h 20 min
Tartar de buey
10min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 min
Rollitos vietnamitas de gambas y cerdo (Nems) - Vietnam
45 min
Ceviche de salmón
10min
Tartar thai de salmón
45 min
Steak tartare
30 min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30 min
Tataki de atún
30 min