Cordero garam masala con arroz basmati

Cordero garam masala con arroz basmati

4.4 43 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 50min
6 raciones

Suroviny

  • de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
    10 ramitas
  • de cebolla en cuartos
    250 g
  • dientes de ajo
    4
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de garam masala
    2 cucharadas
  • de jengibre fresco (aprox. 2-3 cm)
    1 trozo
  • de cúrcuma molida
    1 cucharadita
  • de pierna de cordero deshuesada en trozos de 2-3 cm (sin nada de grasa ni nervios)
    800 - 900 g
  • yogur natural (125 g)
    1
  • de agua
    500 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de arroz basmati
    180 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 434 kcal / 1816 kJ
Protein 22.9 g
Tuk 26 g
Sacharidy 27.3 g
Vláknina 1.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...