Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 250 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 2 cucharadas de garam masala
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 2-3 cm)
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 800 - 900 g de pierna de cordero deshuesada, en trozos de 2-3 cm (sin nada de grasa ni nervios)
- 1 yogur natural (125 g)
- 500 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 180 g de arroz basmati
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo korma (India)
50min
Pollo en salsa de yogur - India
35 Min
Curry verde tailandés de pollo (Kaeng khiao waan) - Tailandia
45min
Pollo tikka masala
30min
Ternera teriyaki con arroz
1h 40min
Vindaloo de cordero - India
1h 40min
Cordero especiado con frutos secos (Cocción lenta)
2h 10min
Tandoori masala - Subcontinente indio
10 min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55min
Curry vietnamita de pescado
45min
Saganaki de langostinos con queso feta
30min
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1h 20 min