Zařízení & příslušenství
五彩養生食蔬
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 人份
Suroviny
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
新鮮香菇 切片40 克
-
秋葵 切段200 克
-
紅甜椒 切條80 克
-
黃甜椒 切條80 克
-
新鮮白木耳 切塊20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.204 g
Kalorie
198 kJ /
47 kcal
Tuk
1.814 g
Vláknina
2.368 g
Sacharidy
6.343 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan