紅蔥頭肉燥
TM6 TM5

紅蔥頭肉燥

4.5 (15 hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 蒜頭
  • 15 克 油
  • 400 克 豬絞肉 (建議肥瘦各半)
  • 100 克 豆干 (約3-4塊),切小丁
  • 40 克 醬油膏
  • 40 克 醬油
  • 1 大匙 米酒
  • 60 克 油蔥酥 ,市售或自製(詳見要訣)
  • 5 克 冰糖
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • ¼ 茶匙 五香粉
  • 300 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 整份食譜
Kalorie
6655.2 kJ / 1592.1 kcal
Protein
104 g
Sacharidy
62.3 g
Tuk
99.3 g
Nasycený tuk
12.8 g
Vláknina
3990 g
Sodík
248.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty