Zařízení & příslušenství
紅蔥頭肉燥
Příprava 5min.
Celkový 40min.
1 完整食譜
Suroviny
-
蒜頭20 克
-
油15 克
-
豬絞肉 (建議肥瘦各半)400 克
-
豆干 (約3-4塊),切小丁100 克
-
醬油膏40 克
-
醬油40 克
-
米酒1 大匙
-
油蔥酥 市售或自製(詳見要訣)60 克
-
冰糖5 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
水300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Sodík
248.1 mg
Protein
104 g
Kalorie
6655.2 kJ /
1592.1 kcal
Tuk
99.3 g
Vláknina
3990 g
Nasycený tuk
12.8 g
Sacharidy
62.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
可以「醬」玩
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan