紅蔥頭肉燥

紅蔥頭肉燥

4.5 16 rating
Příprava 5min.
Celkový 40min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 蒜頭
    20 克
  • 15 克
  • 豬絞肉 (建議肥瘦各半)
    400 克
  • 豆干 (約3-4塊),切小丁
    100 克
  • 醬油膏
    40 克
  • 醬油
    40 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 油蔥酥 市售或自製(詳見要訣)
    60 克
  • 冰糖
    5 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 300 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Sodík 248.1 mg
Protein 104 g
Kalorie 6655.2 kJ / 1592.1 kcal
Tuk 99.3 g
Vláknina 3990 g
Nasycený tuk 12.8 g
Sacharidy 62.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...