Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 œufs
- 800 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de dashi en poudre (voir « Variante(s) »)
- 2 c. à café sauce de soja
- 1 pincée de poivre moulu
- 100 g de viande de porc hachée (volitelně)
- 30 g de champignons shiitaké frais, ou tout autre type de champignons, émincés
-
6
crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
nebo 6 bâtons de surimi, coupés en morceaux - 30 de petits pois surgelés (25 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 576 kJ / 138 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Petits pains vapeur farcis au poulet et aux épinards
3h 30min
Raviolis de crevettes
50min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Soupe chinoise aux boulettes de crevette
20min
Gnocchi aux orties
1 Std. 15 Min
Baozi et soupe chinoise
3 godz. 15 min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Agneau au citron
1h 10 min
Crème de maïs au cumin
30 min
Confiture de vin aux épices
12h
Avril - Bouillon de gambas à la citronnelle
1u.
Aubergine glacée au miso (Nasu dengaku)
1u.