Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre demi-sel
- 400 g de feuilles de blette, coupées en gros morceaux
- 250 g de fromage de brebis frais, ou de fromage de chèvre frais
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de romarin frais, frais ou déshydraté
- 1500 g d'eau
- 8 sardines fraîches entières, vidées, nettoyées et étêtées
- huile, pour le Varoma
- 200 g de riz blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2212 kJ / 530 kcal
- Protein
- 48.3 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 28.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ballotine de saumon
25 min
Tagliatelles au poireau et aux coques
45 Min
Aumônières aux fruits de mer
1 Std. 30 Min
Rouleaux de riz aux légumes
1 Std. 35 Min
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Alicuit de canard
1 Std.
Cotriade
1 Std.
Canon d'agneau aux herbes, flan d'épinard et petits légumes
1 Std. 15 Min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Žádné hodnocení
Agneau farci aux légumes et fruits secs
3 Std. 15 Min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1 Std.
Encornets à la provençale
55min