Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre demi-sel
- 400 g de feuilles de blette, coupées en gros morceaux
- 250 g de fromage de brebis frais, ou de fromage de chèvre frais
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de romarin frais, frais ou déshydraté
- 1500 g d'eau
- 8 sardines fraîches entières, vidées, nettoyées et étêtées
- huile, pour le Varoma
- 200 g de riz blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2212 kJ / 530 kcal
- Protein
- 48.3 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 28.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thon encebollado
1 Std. 15 Min
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2h
Quiche oignon-artichaut
1h 35min
Chou farci au haddock
1 Std.
Soupe miso, fruits de mer au saké et riz
1 Std. 10 Min
Aubergines d'Almagro marinées
96hod.
Cotriade
1 Std.
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45min
Bar farci à l'oseille
1 Std. 10 Min
Coquillages à la fondue de poireaux
35min
Tarte fine aux sardines
45min
Crêpes des îles
40min