
Kompatibilní verze
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 100 g d'eau
- 1 pincée de pistils de safran
- 150 g de bière froide
- 230 - 250 g de farine de blé
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
La friture et la finition
- 400 - 500 g de morue dessalée sans peau ni arêtes, détaillée en bâtonnets (5 x 1 cm)
- 300 g d'huile d'olive
- 70 g de poivron rouge en conserve taillé en fines lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 280 kcal / 1171 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de pomme de terre à la morue
13hod.
Aïoli traditionnel
10min
Oreillettes
3hod. 40min
Ragoût de langouste
1hod. 35min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1hod. 15min
Wedding cake de Gaëlle (Finale Thermostars 2017)
3hod. 15min
Pintxo au fromage fumé
10min
Chantilly au clou de girofle
20min
Beignets d'huîtres au thym
35min
Gâteau meringué au citron
3hod.
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3hod. 15min
Bugnes à la fleur d'oranger
3hod. 25min