Kompatibilní verze
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 100 g d'eau
- 1 pincée de pistils de safran
- 150 g de bière froide
- 230 - 250 g de farine de blé
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
La friture et la finition
- 400 - 500 g de morue dessalée, sans peau ni arêtes, détaillée en bâtonnets (5 x 1 cm)
- 300 g d'huile d'olive
- 70 g de poivron rouge en conserve, taillé en fines lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan brésilien aux œufs
1 Std. 5 Min
Alouettes provençales
1 Std. 30 Min
Soupe au pistou
40min
Baba au rhum
3h
Brioches des Rois au praliné
5h 35min
Fiadone
55 Min
Fougasse aux grattons
2 Std.
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Soufflés au fromage double cuisson (Métrique)
1 Std. 25 Min
Cabillaud façon aïoli
1h
Sauce armoricaine
1h
Aïoli traditionnel
10 Min