Kompatibilní verze
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 100 g d'eau
- 1 pincée de pistils de safran
- 150 g de bière froide
- 230 - 250 g de farine de blé
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
La friture et la finition
- 400 - 500 g de morue dessalée, sans peau ni arêtes, détaillée en bâtonnets (5 x 1 cm)
- 300 g d'huile d'olive
- 70 g de poivron rouge en conserve, taillé en fines lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamars farcis au chorizo
1h 10 min
Beignets d'huîtres au thym
35 min
Tellines en persillade
1h 30min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 min
Dos de cabillaud en panure d'herbes, raviole et bouillon végétal (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Charlotte de pomme de terre au confit de canard et sauce au foie gras
55 min
Baba au rhum
3 Std.
Chantilly au clou de girofle
20min
Fougasse aux grattons
2h
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15 min
Aïoli traditionnel
10min
Beignets de crevettes
35 min