Zanderfilets mit Maiskorn-Polenta

Zanderfilets mit Maiskorn-Polenta

3.7 11 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 5min.
4 Portionen

Suroviny

  • Fischsauce (20 g)
    1 ½ EL
    2 Sardellenfilets, in Öl, (20 g)
  • geröstetes Sesamöl (10 g)
    2 TL
    20 g natives Olivenöl, (10 g)
  • Dill frisch, abgezupft
    7 - 8 Stängel
  • Zanderfilets, mit Haut (4 Filets, 1 cm dick),
    400 g
    400 g Forellenfilets, mit Haut, (4 Filets, 1 cm dick),
  • Wasser
    500 g
  • Zuckermais-Körner (von 5-6 Maiskolben)
    600 - 700 g
    600 - 700 g Mais, (von 5-6 Maiskolben)
  • Salz
    2 TL
  • Orange Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
    1
  • gemischtes Gemüse in Scheiben (5 mm) oder mundgerechten Stücken (z.B. Möhren, Brokkoli, Spargel, Blumenkohl)
    400 g
  • Butter
    40 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 26 g
Kalorie 1461 kJ / 350 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 7.6 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...