Kompatibilní verze
Gefüllte Poulardenbrust mit Morcheln und Ingwer-Karotten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g Wasser
- 130 g Babyspinat, frisch
- 500 - 600 g Hähnchenbrüste, ohne Haut, am besten von der Poularde
- ½ TL Salz, etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Würzen
- 80 g Mozzarella, in Stücken
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 300 g Karotten, in Scheiben (ca. 1,5 cm)
- 20 g Butter, etwas mehr zum Anbraten
- 5 g frischer Ingwer, geschält, fein gehackt
- 1 TL Rohrzucker
- ½ Hühnersuppenwürfel (für 0,5 l)
- 200 g Morcheln, frisch, in Stücken (siehe Tipps)
- 2 - 3 EL Weißwein, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2001 kJ / 478 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 godz.
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9 Std.
Lammtopf Pichelstein
50min
Lamm-Gemüse- Päckchen
1 godz. 30 min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 godz. 10 min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1 godz.
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Sizilianischer Garnelensalat
40min
Gedämpfter Kräutersaibling mit Erdäpfeln & Eierschwammerln
1 godz.
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min