Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Zucchini, in Stücken
- 200 g Karotten, in Stücken
- 50 g Oliven, entkernt
- 1 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 10 Blättchen Basilikum, frisch
-
600
g Hühnerfilets
nebo 600 g Hühneroberkeule, ohne Knochen und Haut - etwas Olivenöl zum Bestreichen
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen und etwas mehr für das Fleisch
- 1 Bio-Zitrone, in Scheiben
- 1000 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 250 g Rollgerste
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Naturjoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1470 kJ / 352 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Polenta-Hendl-Eintopf
40 min
Hähnchen-Pilaw
45 Min
Curry-Hirsotto mit Huhn und Ananas
50 menit
Quinoa-Risotto Provençale
30 min
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1 Std. 15 Min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35 Min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 min
Gerste mit Paradeisern und Henderl
45 Min
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35 Min
Kürbissuppe mit Hirse
35 Min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 Min