Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hirschrücken marinieren
- 10 Wacholderbeeren
- 8 Pimentkörner
- 10 schwarze Pfefferkörner
- 1 TL Fenchelsaat
- 1 Zimtstange
- 4 Nelken
- 2 getrocknete Lorbeerblätter, in Stücken
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Möhren, in Stücken
- 100 g Petersilienwurzeln, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 500 g Rotwein, trocken
- 125 g Balsamico, dunkel
- 600 g Rehrückenfilets, ausgelöst und küchenfertig
Hirschrückenbraten und Rotkohlsalat
- 1 Granatapfel
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
-
½
TL Piment d'Espelette
nebo ½ TL Cayenne-Pfeffer - 75 g Naturjoghurt
- 50 g Mayonnaise
- 500 g Rotkohl, in groben Stücken
- 2 EL Pflanzenöl
- 600 g Wasser
- 4 TL Zucker
- 150 g Feldsalat, gewaschen und getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1852 kJ / 441 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalbstafelspitz
50 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1 Std. 30 Min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 Min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 min
Pochierter Karpfen mit Linsengemüse
2 godz. 50 min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Pute mit Mangold und Pilzen
45 Min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min
Bouillabaisse
1 godz.