
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Blättchen weiße Gelatine
- 1 Bund Basilikum ohne Stiele
- 200 g Sahne
- 500 g Ricotta
- ½ - 1 TL Salz nach Geschmack
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 191 kcal / 799 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Forellen-Erbsen-Terrine
7hod. 45min
Spargel-Scampi-Terrine
10hod.
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2hod. 45min
Kalte Caprese-Suppe
2hod. 15min
Thunfischpâté
4hod. 20min
Thunfischmousse
10min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4hod.
Iberico-Schinken-Creme
10min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1hod.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10hod.
Forellenmousse
5min
Thunfischsauce mit Joghurt
5min