Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Blättchen weiße Gelatine
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 200 g Sahne
- 500 g Ricotta
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 799 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabaglione
15p
Zabaglione al Prosecco
15p
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Kürbiskernparfait
5 godz. 45 min
Spargel-Scampi-Terrine
10 godz.
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 godz. 35 min
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20 min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 godz. 10 min
Orangenparfait
6 Std. 30 Min