Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Blättchen weiße Gelatine
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 200 g Sahne
- 500 g Ricotta
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 799 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 Std. 40 Min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 Std. 20 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45 min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20min
Zabaglione
15 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Vitello Tonnato
48 godz.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Zwetschgen-Parfait
8h 40min