Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Blättchen weiße Gelatine
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 200 g Sahne
- 500 g Ricotta
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 799 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Weißweinsuppe
45 min
Limoncello-Tartelettes
3 godz. 15 min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1h 40min
Orangenparfait
6h 30min
Limoncello-Creme
5h
Forellen-Erbsen-Terrine
7hod. 45min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 Std. 40 Min
Shrimpscocktail mit Zitrusvinaigrette
1 godz.
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 godz. 20 min