Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Orange, unbehandelt
- 150 g weißer Spargel, geschält, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 400 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 20 g Orangensaft,
- 150 g grüner Spargel, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 40 g Limettensaft
- 4 Stängel Koriander,
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 120 g Entenbrust, mit Haut, geräuchert, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1292 kJ / 309 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabaglione
15 min
Vitello Tonnato
48h
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Thunfischpâté
4 godz. 20 min
Parmesan-Creme-brûlée
8 Std.
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h