Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g di cipolle rosse, a metà
nebo 200 g di cipolle, a metà - 20 g di spicchi di aglio
- 1 peperoncino rosso fresco, privato dei semi, secondo il proprio gusto
- 10 g di olio extravergine di oliva
-
750
g di pomodori freschi, a pezzi
nebo 750 g di pomodori in scatola - 200 g di peperoni misti (rossi e verdi), a striscioline (lunghe circa 2 cm)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 500 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati (circa 800 g peso lordo)
-
6
salsicce vegetariane di soia e funghi (450-600 g)
nebo 6 salsicce vegetariane a scelta -
3 - 4
rametti di coriandolo, le foglioline
nebo 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1745 kJ / 418 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 13.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenticchie all'indiana
35 Min
Zuppa di miso con verdure
30min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1h 30min
Mattonelle di miglio in salsa
45min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8sa 50 dk
Cavolfiore tikka masala
30min
Vermicelli saltati con verdure miste
40min
Chili di tofu (vegan)
1h
Verdure al curry
1h
Chili (vegan)
40min