
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g di cipolle rosse a metà
nebo 200 g di cipolle a metà - 20 g di spicchi di aglio
- 1 peperoncino rosso fresco, privato dei semi, secondo il proprio gusto
- 10 g di olio extravergine di oliva
-
750
g di pomodori freschi a pezzi
nebo 750 g di pomodori in scatola - 200 g di peperoni misti (rossi e verdi), a striscioline (lunghe circa 2 cm)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 g di mais dolce in scatola sgocciolato
- 500 g di fagioli rossi in scatola sgocciolati (circa 800 g peso lordo)
-
6
salsicce vegetariane di soia e funghi (450-600 g)
nebo 6 salsicce vegetariane a scelta -
3 - 4
rametti di coriandolo le foglioline
nebo 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 418 kcal / 1745 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 13.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veg-burger (vegan)
1hod. 10min
Spiedini di seitan e verdure
50min
Rosso burger
1hod. 35min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Svizzere vegan
1hod.
Chili di tofu (vegan)
1hod.
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Chili di seitan (vegan)
30min
Lenticchie all'indiana
35min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1hod. 30min
Chili (vegan)
40min
Ragù di tempeh
30min