Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g di cipolle rosse, a metà
nebo 200 g di cipolle, a metà - 20 g di spicchi di aglio
- 1 peperoncino rosso fresco, privato dei semi, secondo il proprio gusto
- 10 g di olio extravergine di oliva
-
750
g di pomodori freschi, a pezzi
nebo 750 g di pomodori in scatola - 200 g di peperoni misti (rossi e verdi), a striscioline (lunghe circa 2 cm)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 500 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati (circa 800 g peso lordo)
-
6
salsicce vegetariane di soia e funghi (450-600 g)
nebo 6 salsicce vegetariane a scelta -
3 - 4
rametti di coriandolo, le foglioline
nebo 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1745 kJ / 418 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 13.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carbonara vegana
30 Min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 Min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Rosso burger
1 Std. 35 Min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 Min
Moussaka di lenticchie
1 Std. 30 Min
Chili di seitan (vegan)
30 Min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1 Std.
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Chili (vegan)
40 Min
Lenticchie all'indiana
35 Min