Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Capesante
- 1 scalogno piccolo
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 30 grani di pepe rosa
- 18 capesante con la corolla, sgusciate e lavate in acqua limone e sale
Puré
- 300 g di latte intero
- 700 g di patate, pelate e a fette sottili (3 mm)
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- 30 g di burro
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 36 grani di pepe rosa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 25.4 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 godz. 20 min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1 godz. 20 min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Capesante ai funghi porcini
1 godz. 20 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 godz. 50 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min