
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
-
100
g di robiola
nebo 100 g di formaggio fresco spalmabile - 4 uova
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 250 g di farro perlato cottura 20 minuti
- 1200 g di acqua
- 300 g di asparagi verdi puliti, a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 463 kcal / 1937 kJ
- Protein
- 26.7 g
- Tuk
- 20.9 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farro con seppie e verdure
35min
Insalata fredda di riso Venere e tacchino
40min
Insalata di farro e pollo
45min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1hod.
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35min
Insalata di farro con ravanelli e rucola
40min
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3hod. 30min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1hod. 10min
Orzo e straccetti di pollo
55min
Orzotto al radicchio rosso
40min
Farrotto integrale alle verdure
50min
Farro saltato con piselli e carote
45min