Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
-
100
g di robiola
nebo 100 g di formaggio fresco spalmabile - 4 uova
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 250 g di farro perlato cottura 20 minuti
- 1200 g di acqua
- 300 g di asparagi verdi puliti, a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 20.9 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalatona di orzo
40 min
Farro saltato con piselli e carote
45 min
Farro con seppie e verdure
35 min
Farrotto integrale alle verdure
50 min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40 min
Insalata di farro con ravanelli e rucola
40 min
Orzo, cavolfiore e pollo
1 godz. 10 min
Orzo e straccetti di pollo
55 min
Insalata di riso nero
1h
Riso integrale con bietole
1h 15min
Bulgur alle verdure e menta
35 min
Insalata fredda di riso Venere e tacchino
40 min