Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
-
100
g di robiola
nebo 100 g di formaggio fresco spalmabile - 4 uova
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 250 g di farro perlato cottura 20 minuti
- 1200 g di acqua
- 300 g di asparagi verdi puliti, a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 20.9 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40 λεπτ.
Farro saltato con piselli e carote
45min
Orzotto con ceci e verdure
30 Min
Misto di cereali con zucchine alla menta e tonno
35 Min
Insalata di farro e pollo
45min
Insalata di quinoa e lenticchie
35 Min
Orzo con straccetti di tacchino al limone
40 λεπτ.
Farro alle carote con frittata
50 Min
Orzo e straccetti di pollo
55min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 λεπτ.
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35 Min
Farrotto integrale alle verdure
50 Min