Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 125 g di farina bianca tipo 0
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 35 g di acqua
Ripieno
-
20
g di mandorle sgusciate
nebo 20 g di pistacchi al naturale - 50 g di miele
- 50 g di burro
- 1 arancia, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di cipolla bianca in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di radicchio rosso di Chioggia, pulito e a listarelle
- 150 g di Asiago a fette (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2389 kJ / 675 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 47.9 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Rollè di radicchio
50min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1h 20 min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Pere, formaggio e miele
15min
Crostata di fiori e zucchine
1h 35 min
Mini quiche al radicchio
1h 10min
Crostata salata con crema di cannellini (vegan)
1h 30min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10min