Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 125 g di farina bianca tipo 0
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 35 g di acqua
Ripieno
-
20
g di mandorle sgusciate
nebo 20 g di pistacchi al naturale - 50 g di miele
- 50 g di burro
- 1 arancia, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di cipolla bianca in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di radicchio rosso di Chioggia, pulito e a listarelle
- 150 g di Asiago a fette (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2389 kJ / 675 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 47.9 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rollè di radicchio
50min
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 Std. 30 Min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1 Std. 10 Min
Quiche pere e gorgonzola
1 Std.
Crostata di fiori e zucchine
1 Std. 35 Min
Mini quiche al radicchio
1 Std. 10 Min
Rosette al radicchio
2 Std.
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50 min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.