
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b per ungere
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco piccolo
- 3 zucchine a dadini (circa 5 mm)
- 300 g di funghi champignon a fette
- 1 cucchiaino di sale .+ q.b.
- 1 cucchiaino di pepe + q.b.
- 750 g di acqua
- 150 g di quinoa bianca
- 2 uova
- 15 pomodorini ciliegia a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 257 kcal / 1075 kJ
- Protein
- 13.7 g
- Tuk
- 12.9 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tabulè di quinoa e tonno
40 Min
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55 Min
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35 Min
Insalata di quinoa, zucchine e seitan in vasetto
45 Min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Insalata con quinoa, pollo e avocado
45 Min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 Min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1 Std.
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55 Min
Insalata di lenticchie e menta
3 Std. 55 Min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55 Min