Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b per ungere
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco piccolo
- 3 zucchine a dadini (circa 5 mm)
- 300 g di funghi champignon a fette
- 1 cucchiaino di sale .+ q.b.
- 1 cucchiaino di pepe + q.b.
- 750 g di acqua
- 150 g di quinoa bianca
- 2 uova
- 15 pomodorini ciliegia a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cous cous marino (vegan)
30 min
Plumcake salato vegetariano
1 Std. 15 Min
Rosso burger
1 Std. 35 Min
Burger di pollo e quinoa
50min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 Min
Canapè di quinoa
30 min
Pane di soia con i semi (vegan)
5h
Polpette di quinoa e salmone (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero
1 Std. 30 Min
Erbazzone (vegan)
2h 20 min
Torta di quinoa con cannellini
1h 5min
Polpettone vegetariano
1 Std. 30 Min