Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 capesante, noci (parte bianca) e coralli (parte arancione), pulite e lavate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 arance
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 937 kJ / 224 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 10.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Astice in bella vista
1h 15min
Cannocchie al Varoma
55 min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Scampetti con maionese alla senape
30 min
Mazzancolle alle albicocche
30 min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40 min
Capesante ai funghi porcini
1h 20 min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Catalana di pesce e verdure
1h 30 min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h