
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 capesante noci (parte bianca) e coralli (parte arancione), pulite e lavate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 arance
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 224 kcal / 937 kJ
- Protein
- 15.4 g
- Tuk
- 10.8 g
- Sacharidy
- 16.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1hod. 40min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8hod. 40min
Cozze allo zafferano
55min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1hod. 20min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Crema di patate con polpo
1hod.
Capesante in crosta di pistacchi
30min