Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 capesante, noci (parte bianca) e coralli (parte arancione), pulite e lavate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 arance
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 937 kJ / 224 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 10.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 godz. 40 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2h
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 min
Polpo al vino rosso
1h
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Capesante ai funghi porcini
1 godz. 20 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h