Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 capesante, noci (parte bianca) e coralli (parte arancione), pulite e lavate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 arance
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 937 kJ / 224 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 10.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo in rosso
35min
Flan di funghi porcini
1u.
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 min
Polpo al vino rosso
1u.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1u.
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 godz. 35 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25 min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Crema di ceci con vongole
40min