
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di farina di farro integrale
- 2 cucchiaini di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
- 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 60 g di farina tipo 00
- 180 g di olio extravergine di oliva
- 720 g di acqua
- 150 g di patate novelle piccole, a fette (1-2 cm di spessore)
- 50 g di porri a rondelle
- 100 g di fave fresche sgusciate
- 320 g di tofu naturale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 514 kcal / 2150 kJ
- Protein
- 13.9 g
- Tuk
- 38.8 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata senza uova
1hod. 50min
Cavolo farcito
1hod. 10min
Salatini vegetariani
50min
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1hod. 30min
Torta alle bietole
3hod.
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2hod. 20min
Torta di riso basmati gratinata
1hod. 5min
Torta di riso salata
2hod. 10min
Verdurine in sfoglia
1hod.
Pasta al forno vegan
1hod.
Torta salata di zucca e spinaci
1hod. 50min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1hod. 10min