Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di farina di farro integrale
- 2 cucchiaini di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 60 g di farina tipo 00
- 180 g di olio extravergine di oliva
- 720 g di acqua
- 150 g di patate novelle piccole, a fette (1-2 cm di spessore)
- 50 g di porri a rondelle
- 100 g di fave fresche sgusciate
- 320 g di tofu naturale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2150 kJ / 514 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 38.8 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne alle verdure (vegan)
2h
Crostata integrale alle fragole
1h 5min
Frittata di verdure
1h 10min
Torta salata zucchine e gamberi
45 min
Burger vegan
5h
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Eggah con caponata
50min
Torta alle bietole
3h
Pasta al forno vegana
1h
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1h 30min
Burger in agrodolce
1h 10min
Torta di spinaci greca
1 Std. 20 Min