Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di farina di farro integrale
- 2 cucchiaini di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 60 g di farina tipo 00
- 180 g di olio extravergine di oliva
- 720 g di acqua
- 150 g di patate novelle piccole, a fette (1-2 cm di spessore)
- 50 g di porri a rondelle
- 100 g di fave fresche sgusciate
- 320 g di tofu naturale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2150 kJ / 514 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 38.8 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisù Vegan
3 Std. 20 Min
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1h 30min
Finocchi ripieni al cous cous
1h
Crostata di fiori e zucchine
1 godz. 35 min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta alle bietole
3hod.
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10min
Frittata di verdure
1 godz. 10 min
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2hod. 30min