Kuřecí galantina s jogurtovo-koprovým dresinkem
TM5 TM6

Kuřecí galantina s jogurtovo-koprovým dresinkem

5.0 (5 hodnocení)

Suroviny

Kuřecí galantina

  • 150 gramů různých paprik (např. červené, zelené, žluté), na kousky
  • 300 gramů kuřecích prsou, bez kůže, bez kostí, na kousky (3-4 cm)
  • 300 gramů vykostěného kuřecího stehna, bez kůže, bez kostí (cca z 500 gramů kuřecích stehen), na kousky
  • 1 špetka pepře černého, mletého
  • 2 čajové lžičky zeleninové soli, domácí
  • 500 gramů vody

Koprovo-jogurtový dresink

  • 10 - 15 snítek čerstvého kopru, pouze listy
  • 1 stroužek česneku
  • 300 gramů bílého jogurtu
  • 50 gramů majonézy
  • 2 špetky soli, jemné

Nutriční hodnoty
na 1 krajíc / plátek
Kalorie
140 kJ / 34 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
1 g
Tuk
2 g
Vláknina
0.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 71 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty