Zařízení & příslušenství
Kuřecí galantina s jogurtovo-koprovým dresinkem
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 25min.
40 plátků
Suroviny
Kuřecí galantina
-
150 gramů různých paprik (např. červené, zelené, žluté), na kousky
-
300 gramů kuřecích prsou, bez kůže, bez kostí na kousky (3-4 cm)
-
300 gramů vykostěného kuřecího stehna, bez kůže bez kostí (cca z 500 gramů kuřecích stehen), na kousky
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
1 čajová lžička soli, jemné, plus 1 čajová lžička sušených bylinek, směsi2 čajové lžičky zeleninové soli domácí
-
500 gramů vody
Koprovo-jogurtový dresink
-
10 - 15 snítek čerstvého kopru pouze listy
-
1 stroužek česneku
-
300 gramů bílého jogurtu
-
50 gramů majonézy
-
2 špetky soli, jemné
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 krajíc / plátek
Protein
4 g
Kalorie
140 kJ /
34 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vaječné sufflé s uzeným masem
40min.
Cibulový koláč tarte flambée
1hod.
Tradiční taiwanské meat floss
Žádné hodnocení
Müsli chléb
1hod. 30min.
Rajčatovo-tvarohové pletence
1hod. 10min.
Okurkový relish
1hod. 30min.
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3hod. 30min.
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35min.
Losos se špenátem a divokou rýží
1hod. 15min.
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40min.
Soljanka z DDR
1hod. 30min.
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min.