Zařízení & příslušenství
Kuřecí galantina s jogurtovo-koprovým dresinkem
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 25min.
40 plátků
Suroviny
Kuřecí galantina
-
150 gramů různých paprik (např. červené, zelené, žluté), na kousky
-
300 gramů kuřecích prsou, bez kůže, bez kostí na kousky (3-4 cm)
-
300 gramů vykostěného kuřecího stehna, bez kůže bez kostí (cca z 500 gramů kuřecích stehen), na kousky
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
1 čajová lžička soli, jemné, plus 1 čajová lžička sušených bylinek, směsi2 čajové lžičky zeleninové soli domácí
-
500 gramů vody
Koprovo-jogurtový dresink
-
10 - 15 snítek čerstvého kopru pouze listy
-
1 stroužek česneku
-
300 gramů bílého jogurtu
-
50 gramů majonézy
-
2 špetky soli, jemné
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 krajíc / plátek
Protein
4 g
Kalorie
140 kJ /
34 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Party tortilly
2hod. 45min.
Lasagne s kysaným zelím
1hod. 50min.
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1hod. 5min.
Kapr ve vinné páře
45min.
Kuřecí špízy s kmínovou rýží a teplým zeleninovým salátem
2hod.
Domácí bylinkové pomazánkové máslo
15min.
Kapr vařený v páře
55min.
Pečené papriky plněné masovou směsí
1hod. 20min.
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min.
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
3hod. 20min.
Kuřecí závitky s bramborami
1hod. 20min.
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1hod. 30min.