Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
TM6

Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 40 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na plátky (2 mm)
  • 70 gramů sezamového oleje
  • 60 gramů hnědého cukru
  • 45 gramů sójové omáčky
  • 60 gramů balzamikového octa
  • 100 gramů jarní cibulky, na kolečka (1 cm), plus navíc na ozdobu
  • 2 badyány
  • 500 gramů vepřových žeber, nakrájených na jednotlivá žebírka (cca 5 cm dlouhá)
  • 600 gramů vody
  • 200 gramů basmati rýže
  • 2 polévkové lžíce hladké mouky
  • 20 gramů sezamových semínek

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
3438 kJ / 821.8 kcal
Protein
26 g
Sacharidy
66 g
Tuk
50 g
Nasycený tuk
12.5 g
Vláknina
2.5 g
Sodík
0.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 79 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty