Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na plátky (2 mm)
- 70 gramů sezamového oleje
- 60 gramů hnědého cukru
- 45 gramů sójové omáčky
- 60 gramů balzamikového octa
- 100 gramů jarní cibulky, na kolečka (1 cm), plus navíc na ozdobu
- 2 badyány
- 500 gramů vepřových žeber, nakrájených na jednotlivá žebírka (cca 5 cm dlouhá)
- 600 gramů vody
- 200 gramů basmati rýže
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
- 20 gramů sezamových semínek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3438 kJ / 821.8 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 0.7 mg
Alternativní recepty
Špagety s mletým masem a špenátem
30 Min
Salát s chřestem, pistáciemi a mozzarellou
1h
Carpaccio z červené řepy
Žádné hodnocení
Dohněda orestované kostky hovězího masa (well done)
10 Min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40 λεπτ.
Krůtí roláda se sladko-kyselou salsou
1h 10min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4 Std.
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40 λεπτ.
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25 Min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 Min
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2 Std.
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10min