Zařízení & příslušenství
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 25min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na plátky (2 mm)
-
70 gramů sezamového oleje
-
60 gramů hnědého cukru
-
45 gramů sójové omáčky
-
60 gramů balzamikového octa
-
100 gramů jarní cibulky na kolečka (1 cm), plus navíc na ozdobu
-
2 badyány
-
500 gramů vepřových žeber nakrájených na jednotlivá žebírka (cca 5 cm dlouhá)
-
600 gramů vody
-
200 gramů Basmati rýže
-
2 polévkové lžíce hladké mouky
-
20 gramů sezamových semínek
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
0.7 mg
Protein
26 g
Kalorie
3438 kJ /
821.8 kcal
Tuk
50 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
12.5 g
Sacharidy
66 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vaříme s krytem mixovacích nožů
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Smažené kuře a la Kentucky
3hod. 20min.
Trhané vepřové maso
4hod. 5min.
Kari z mletého vepřového masa a brambor
50min.
Flatbread s restovaným vepřovým masem a brokolicovým pestem
40min.
Hovězí hamburger se sýrovým srdcem
45min.
Krůtí roláda se sladko-kyselou salsou
1hod. 10min.
Hamburgery s pomalu vařeným trhaným vepřovým masem a cibulí
6hod. 20min.
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min.
Jambalaya
1hod.
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min.
Kari nudle s vepřovým masem
45min.
Boloňské ragú
1hod. 15min.