Zařízení & příslušenství
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 25min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na plátky (2 mm)
-
70 gramů sezamového oleje
-
60 gramů hnědého cukru
-
45 gramů sójové omáčky
-
60 gramů balzamikového octa
-
100 gramů jarní cibulky na kolečka (1 cm), plus navíc na ozdobu
-
2 badyány
-
500 gramů vepřových žeber nakrájených na jednotlivá žebírka (cca 5 cm dlouhá)
-
600 gramů vody
-
200 gramů Basmati rýže
-
2 polévkové lžíce hladké mouky
-
20 gramů sezamových semínek
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
0.7 mg
Protein
26 g
Kalorie
3438 kJ /
821.8 kcal
Tuk
50 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
12.5 g
Sacharidy
66 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vaříme s krytem mixovacích nožů
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Trhané vepřové maso
4hod. 5min.
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6hod. 45min.
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1hod.
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min.
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
1hod. 30min.
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1hod. 25min.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2hod.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min.
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min.
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2hod. 5min.