
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na plátky (2 mm)
- 70 gramů sezamového oleje
- 60 gramů hnědého cukru
- 45 gramů sójové omáčky
- 60 gramů balzamikového octa
- 100 gramů jarní cibulky na kolečka (1 cm), plus navíc na ozdobu
- 2 badyány
- 500 gramů vepřových žeber nakrájených na jednotlivá žebírka (cca 5 cm dlouhá)
- 600 gramů vody
- 200 gramů basmati rýže
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
- 20 gramů sezamových semínek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 821.8 kcal / 3438 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 50 g
- Sacharidy
- 66 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Sodík
- 0.7 mg
Alternativní recepty
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2 godz. 20 min
Slaninový trhanec
45 min
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2 godz. 40 min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 godz. 45 min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 godz. 25 min
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30 min
Jelení se šípkovou omáčkou
1 godz. 20 min
Jarní kuřátko v páře s quinou
1 godz. 30 min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50 min
Rychlé hovězí Massaman kari
40 min
Hamburger s trhaným vepřovým masem s BBQ omáčkou z Jižní Karoliny
5 godz. 15 min
Klasický maďarský guláš
1 godz. 45 min