Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka

Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka

4.4 5 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 25min.
4 porce

Suroviny

  • 40 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na plátky (2 mm)
  • 70 gramů sezamového oleje
  • 60 gramů hnědého cukru
  • 45 gramů sójové omáčky
  • 60 gramů balzamikového octa
  • 100 gramů jarní cibulky na kolečka (1 cm), plus navíc na ozdobu
  • 2 badyány
  • 500 gramů vepřových žeber nakrájených na jednotlivá žebírka (cca 5 cm dlouhá)
  • 600 gramů vody
  • 200 gramů Basmati rýže
  • 2 polévkové lžíce hladké mouky
  • 20 gramů sezamových semínek

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 0.7 mg
Protein 26 g
Kalorie 3438 kJ / 821.8 kcal
Tuk 50 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 12.5 g
Sacharidy 66 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...