Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na plátky (2 mm)
- 70 gramů sezamového oleje
- 60 gramů hnědého cukru
- 45 gramů sójové omáčky
- 60 gramů balzamikového octa
- 100 gramů jarní cibulky, na kolečka (1 cm), plus navíc na ozdobu
- 2 badyány
- 500 gramů vepřových žeber, nakrájených na jednotlivá žebírka (cca 5 cm dlouhá)
- 600 gramů vody
- 200 gramů basmati rýže
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
- 20 gramů sezamových semínek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3438 kJ / 821.8 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 0.7 mg
Alternativní recepty
Hovězí Stroganoff
35 Min
Rychlá pho polévka se spiralizovanou ředkví daikon
Ninguna valoración
Omeleta s houbami a vinnou klobásou
50 Min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45 Min
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1 Std. 5 Min
Gulášová polévka s balzamikem
1h 30 min
Gulášová polévka deluxe
2 Std.
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45 Min
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1 Std. 25 Min
Krémová kuřecí polévka
45 Min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30 min