Zařízení & příslušenství
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 25min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na plátky (2 mm)
-
70 gramů sezamového oleje
-
60 gramů hnědého cukru
-
45 gramů sójové omáčky
-
60 gramů balzamikového octa
-
100 gramů jarní cibulky na kolečka (1 cm), plus navíc na ozdobu
-
2 badyány
-
500 gramů vepřových žeber nakrájených na jednotlivá žebírka (cca 5 cm dlouhá)
-
600 gramů vody
-
200 gramů Basmati rýže
-
2 polévkové lžíce hladké mouky
-
20 gramů sezamových semínek
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
0.7 mg
Protein
26 g
Kalorie
3438 kJ /
821.8 kcal
Tuk
50 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
12.5 g
Sacharidy
66 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vaříme s krytem mixovacích nožů
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Restované hovězí s caponatou
45min.
Loupání česneku (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5min.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Bramborovo-zvěřinový guláš
1hod. 25min.
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1hod. 20min.
Kořeněná pečená kuřecí stehna s pomerančem a rýží basmati s rozinkami
1hod.
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1hod. 15min.
Krůtí roláda se sladko-kyselou salsou
1hod. 10min.
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min.
Sladko kyselá vepřová žebírka
40min.
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13hod.
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min.