Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na plátky (2 mm)
- 70 gramů sezamového oleje
- 60 gramů hnědého cukru
- 45 gramů sójové omáčky
- 60 gramů balzamikového octa
- 100 gramů jarní cibulky, na kolečka (1 cm), plus navíc na ozdobu
- 2 badyány
- 500 gramů vepřových žeber, nakrájených na jednotlivá žebírka (cca 5 cm dlouhá)
- 600 gramů vody
- 200 gramů basmati rýže
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
- 20 gramů sezamových semínek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3438 kJ / 821.8 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 0.7 mg
Alternativní recepty
Kari nudle s vepřovým masem
45 分钟
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45 分钟
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1小时 30 分钟
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13 Std.
Dušené hovězí stew
1 Std. 40 Min
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2小时
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3h 15min
Dohněda orestované kostky hovězího masa (well done)
10 mnt
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 mnt
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40 mnt
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min
Trhané vepřové maso
4小时 5 分钟