Zařízení & příslušenství
Losos s kokosovým chilli přelivem
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
Losos
-
600 gramů čerstvých filetů z lososa bez kůže (4 kusy)
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, čerstvě umletého
Kokosový chilli přeliv a vařené brambory
-
180 gramů šalotky
-
½ kusu chilli papriček, čerstvých červených, bez semínek
-
5 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na kousky
-
20 gramů sezamového oleje, panenského
-
100 gramů vína, bílého
-
50 gramů portského vína bílého
-
400 gramů kokosového mléka neslazeného
-
600 gramů brambor oloupaných, na kousky
-
25 gramů bramborového škrobu např. Solamylu, rozmíchaného ve studené vodě
-
100 gramů zakysané smetany
-
½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička cukru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
32.5 g
Kalorie
2162 kJ /
516 kcal
Tuk
28.9 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
19.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1hod.
Rajčatovo-tvarohové pletence
1hod. 10min.
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2hod. 15min.
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30min.
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50min.
Hráškové pesto se špenátem
15min.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min.
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1hod. 5min.
Marinované krevety
1hod. 10min.
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min.
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min.