Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů sýru gruyère, na kousky
- 500 gramů hladké mouky
- 250 gramů vody, vlažné
- 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
- 1 špetka cukru
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 75 gramů olivového oleje
- 2 rovné čajové lžičky soli
- olivový olej, na vymazání plechu
- 1 žloutek
- 1 polévková lžíce vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 5944 kJ / 1420 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 179 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 11.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinované pohankovo-pšeničné palačinky se špenátem, slaninou a ricottou
1h 45 min
Chléb se sýrem a bylinkami
2 Std. 45 Min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16h 40min
Turecké rohlíčky Poca
2h 10min
Scones
30 min
Směs na pečení chleba s rajčaty a bylinkami
10 Min
Focaccia verde
2h 20 min
Drůbeží játrová paštika
6 Std. 40 Min
Slaný koláč s uzeným lososem a špenátem
2 Std. 30 Min
Avokádová majonéza
15 min
Focaccia s cibulí
2h 20 min
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1h 50min