Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů sýru gruyère, na kousky
- 500 gramů hladké mouky
- 250 gramů vody, vlažné
- 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
- 1 špetka cukru
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 75 gramů olivového oleje
- 2 rovné čajové lžičky soli
- olivový olej, na vymazání plechu
- 1 žloutek
- 1 polévková lžíce vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 5944 kJ / 1420 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 179 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 11.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terina z krůtích prsou se žampióny
2 Std.
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1 Std. 50 Min
Mini koláčky se sušenými rajčaty
50 Min
Fenyklová focaccia
Žádné hodnocení
Olivový chléb
3 Std. 50 Min
Chléb se sýrem a bylinkami
2 Std. 45 Min
Ovocno-oříšková müsli tyčinka
35 Min
Turecký flatbread
2 Std. 10 Min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 Min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16 Std. 40 Min
Focaccia s cibulí
2h 20min
Okatý chléb
9 godz. 40 min