Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů sýru gruyère, na kousky
- 500 gramů hladké mouky
- 250 gramů vody, vlažné
- 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
- 1 špetka cukru
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 75 gramů olivového oleje
- 2 rovné čajové lžičky soli
- olivový olej, na vymazání plechu
- 1 žloutek
- 1 polévková lžíce vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 5944 kJ / 1420 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 179 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 11.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza alla Romana
1h 40min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16 Std. 40 Min
Ořechové briošky
1h 30min
Fatayer se sýrem a mátou
1h 5min
Focaccia s cibulí
2h 20min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1 godz. 35 min
Turecký flatbread
2 Std. 10 Min
Pikantní lilkové chutney
35min
Holandská omáčka
15min
Parmazánovo-rozmarýnové housky
1h 30min
Lokše s mákem
24 Std. 30 Min
Karlovarské knedlíky
50min