Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů sýru gruyère, na kousky
- 500 gramů hladké mouky
- 250 gramů vody, vlažné
- 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
- 1 špetka cukru
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 75 gramů olivového oleje
- 2 rovné čajové lžičky soli
- olivový olej, na vymazání plechu
- 1 žloutek
- 1 polévková lžíce vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 5944 kJ / 1420 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 179 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 11.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50 menit
Chléb se sýrem a bylinkami
2 Std. 45 Min
Smetanovo-malinový nepečený dezert
1h 20min
Slaný koláč chryzantéma
1h 55min
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1 godz. 50 min
Chléb s chilli
4h 30min
Kuřecí empanadas, dej si, co spořádáš
1h 45min
Galetka s třešněmi
1 Std. 25 Min
Olivový chléb
3h 50min
Louhované cibulovo-sýrové bochánky
1h 40min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16 godz. 40 min
Makovo-meruňkový věnec
1h 30min