Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di baccalà (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 80 g di cipolla dorata, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- ½ peperoncino piccante fresco
- 1 lime, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 250 g di farina
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 2 uova
- 40 g di latte
- 4 pizzichi di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato fresco, a piacere
- 1000 g di olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 26.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50min
Frittelle di baccalà
1h 5min
Alici ripiene
50min
Baccalà gratinato
1h
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Stoccafisso con i porri
50min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1h 50min
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Pastiera napoletana
15 godz.
Babà napoletano
3h