Kompatibilní verze
Astice gratinato al foie gras con salsa al frutto della passione
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al frutto della passione
- 120 g di polpa di frutto della passione
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di burro
- 300 g di mela Granny Smith, sbucciata e a tocchetti (1 cm)
- 3 gocce di Tabasco
Astice
- 500 g di acqua
- 1 foglia di alloro secca
- 1 astice (da 650 g circa)
- 50 g di fegato d'anatra (foie gras)
- fiocchi di sale, a piacere
- pepe bianco macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2652.5 kJ / 634 kcal
- Protein
- 53.3 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Tuk
- 31.1 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 5.9 mg
Alternativní recepty
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9 Std. 30 Min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5hod.
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5h 30 min.
Risotto mantecato alle spezie e mandarino di Antonia Klugmann
3h 30min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 Min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 Std.
Panna montata al frutto della passione
5min
Panna montata all'aneto
5min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
5h 40min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3u. 40min
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1h 30min