Arancini agli asparagi (senza glutine)

Arancini agli asparagi (senza glutine)

3.0 10 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
15 pezzi

Suroviny

Arancini
  • 20 g di Parmigiano reggiano
  • 700 - 750 g di acqua
  • 125 g di asparagi
  • 40 g di scalogno
  • 30 g di burro a pezzi
  • 100 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • 2 uovo
  • pangrattato senza glutine q.b.
  • olio di arachidi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 98.2 mg
Protein 1.9 g
Kalorie 424.8 kJ / 101.5 kcal
Tuk 7.4 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 2.2 g
Sacharidy 7.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...