Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla dorata, a pezzi
- 5 spicchi di aglio
- 1 rametto di timo fresco
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- ½ peperoncino piccante fresco
- 7 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 200 g di melanzane, a dadini (3 cm)
- 25 g di olio di oliva
- 3 lime, il succo spremuto fresco
- 800 g di filetto di maiale, in bocconcini (3 cm)
- 400 g di carne di maiale, in bocconcini (3 cm)
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaio di miscela di spezie Colombo
- ½ cucchiaio mix spezie (tipo Massalé)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2005 kJ / 479 kcal
- Protein
- 47.2 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 29.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in umido ai funghi
50 min
Pollo alla romana
1h 10 min
Pollo alla cacciatora
50 min
Pollo alla birra bruna
3 Std.
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h
Pollo al limone
50 min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 25 min
Scottiglia
1h 30min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50 min
Agnello in umido
1h 20 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Pollo in fricassea
50 min