Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di pane di segale casereccio a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline e i gambi
- 100 g di peperone rosso a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 550 g di patate a pasta farinosa a rondelle (1 cm)
- 4 uova
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 10 - 15 g di olio di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1790 kJ / 428 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50 min
Friggitelli ripieni in pastella
45min
Tortino di scampi in crema
2 Std.
Frittelle di gamberi
1h
Coppe di Garibaldi
1 Std. 5 Min
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5 Std. 20 Min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Plumcake salato al salmone, porri e pomodori confit
1 Std. 10 Min
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Budino di ricotta
5 Std. 45 Min
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min