Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di pane di segale casereccio a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline e i gambi
- 100 g di peperone rosso a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 550 g di patate a pasta farinosa a rondelle (1 cm)
- 4 uova
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 10 - 15 g di olio di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1790 kJ / 428 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di cozze alla spezzina
1h 30min
Patate e bietole con uova affogate
45 min
Pizza del pastore
5h
Rosette al radicchio
2h
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10 min
Sartù di riso
1h 25 min
Alici alla Reggina
45 min
Baccalà alla cappuccina
55 min
Baccalà con peperoni cruschi
50 min
Baccalà gratinato
1h
Ragù con polpettine di pane
1h 25 min