Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di pane di segale casereccio a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline e i gambi
- 100 g di peperone rosso a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 550 g di patate a pasta farinosa a rondelle (1 cm)
- 4 uova
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 10 - 15 g di olio di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1790 kJ / 428 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà, patate e funghi
45 dk
Baccalà alla cappuccina
55 dk
Scarola imbottita alle acciughe
1sa
Sartù di riso
1h 25min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1sa
Focaccia alle alici
1 Std. 55 Min
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2 Std. 10 Min
Chicche di patate alla curcuma con crema di carciofi e bottarga
1 godz. 30 min
Baccalà gratinato
1sa
Cannelloni di fave
50 dk
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Pescestocco alla messinese
30 Min