Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di fili di erba cipollina fresca interi, lavati
- 700 g di acqua
- 200 g di riso Originario
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di carote, pelate e a rondelle
- 100 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 2 fette di prosciutto cotto
- 2 olive nere denocciolate a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3627 kJ / 867 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 43.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Pizzette di finta sfoglia
45 Min
American hot dog
5 Std. 20 Min
Cake Pops pasquali
2 Std.
Polpettone di purè di patate e carne
1 Std.
Millepiedi muffin
1h 30min
Hamburger di tacchino con composta di cipolle e pane rosso
3h 15 min
Finti lecca lecca
2 Std. 45 Min
Pane per hamburger
3h 20min
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40 Min
Mini hamburger di tonno
3hod. 40min
Hamburger di manzo
1 Std.
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min