Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di alici fresche
- 500 g di acqua + q.b.
- 3 pizzichi di sale
- 40 g di mollica di pane
- 70 g di latte
- 200 g di bietole, le foglie pulite
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 1 uovo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1372 kJ / 328 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Alici ripiene al Varoma
50min
Sformato di baccalà
3h 30 min
Cozze ripiene
1h 30 min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30 min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Alici alla Reggina
45 min
Baccalà alla cappuccina
55 min
Baccalà gratinato
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1h