
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di alici fresche
- 500 g di acqua + q.b.
- 3 pizzichi di sale
- 40 g di mollica di pane
- 70 g di latte
- 200 g di bietole le foglie pulite
- 30 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 1 uovo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 328 kcal / 1372 kJ
- Protein
- 27.2 g
- Tuk
- 19.6 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittelle di baccalà
1hod. 5min
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1hod.
Biscotti salati ai funghi e semi di canapa
1hod. 30min
Frittelle di baccalà
12hod. 50min
Fritto misto di verdure e baccalà
45min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1hod. 45min
Alici ripiene al Varoma
50min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Turbanti di spigola e arancio
1hod.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min