Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di alici fresche
- 500 g di acqua + q.b.
- 3 pizzichi di sale
- 40 g di mollica di pane
- 70 g di latte
- 200 g di bietole, le foglie pulite
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 1 uovo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1372 kJ / 328 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1ωρ. 10 λεπτ.
Baccalà alla ligure
1 Std.
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Alici ripiene al Varoma
50min
Alici alla Reggina
45 Min
Pescestocco alla messinese
30 Min
Agnello in umido
1h 20min
Mitili ripieni alla ligure
1j 50 menit
Tegamini di cipolle e alici
1 Std.
Triglie in salsa piccante
30 Min
Cappon magro
4 godz. 30 min
Buridda alla ligure
55min