Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di alici fresche
- 500 g di acqua + q.b.
- 3 pizzichi di sale
- 40 g di mollica di pane
- 70 g di latte
- 200 g di bietole, le foglie pulite
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 1 uovo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1372 kJ / 328 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Alici alla Reggina
45 Min
Baccalà alla Soutelo
30 Min
Brandada di baccalà alla portoghese
1 Std. 30 Min
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Alici ripiene al Varoma
50 Min
Frittelle di baccalà
12h 50min
Baccalà fritto in pastella
1 Std. 10 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 Min