Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 10 g de harina
- 100 g de vino blanco
- 250 g de agua
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 200 g de guisantes (frescos o congelados)
- 12 mejillones frescos limpios
- 4 rodajas de congrio gruesas (preferiblemente de la parte abierta, aprox. 800 g)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1407 kJ / 337 kcal
- Protein
- 42.48 g
- Sacharidy
- 7.77 g
- Tuk
- 15.07 g
- Vláknina
- 2.49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicharros al horno con patatas y pimientos
1h 5 min
Truchas en escabeche
12 godz. 30 min
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Bonito a la riojana
50min
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45 min
Congrio a la cerveza
30 min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30 min
Chicharro con aceitunas y alcaparras
40min
Congrio con garbanzos a la marinera
45 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min