![Congrio con guisantes y mejillones Congrio con guisantes y mejillones](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/503D293D-262C-4885-AB7A-8D121F626460/Derivates/F420BC83-7825-4F7C-9BF2-C9E8CD09AD54.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 10 g de harina
- 100 g de vino blanco
- 250 g de agua
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 200 g de guisantes (frescos o congelados)
- 12 mejillones frescos limpios
- 4 rodajas de congrio gruesas (preferiblemente de la parte abierta, aprox. 800 g)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1407 kJ / 337 kcal
- Protein
- 42.48 g
- Sacharidy
- 7.77 g
- Tuk
- 15.07 g
- Vláknina
- 2.49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45min
Corvina con ratatouille
45min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 Min
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Sopa de pescado donostiarra
1 Std.
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30 Min
Bonito a la riojana
50 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 Min