Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1440 g de agua
- 300 g de arroz de grano redondo aclarado y escurrido
- 60 g de col china en trozos (2 cm)
- 100 g de cebolla en trozos (2 mm)
- 40 g de zanahoria en tiras finas (2 mm)
- 4 láminas de alga kombu (aprox. 2 cm cada una) (volitelně)
- 10 - 12 langostinos crudos grandes pelados sin el intestino (aprox. 170 g)
-
300
g de almejas frescas
nebo 300 g de mejillones frescos limpios - 250 g de anillas de calamar
- 75 g de salsa de soja japonesa (vea sugerencia)
-
60
g de sake
nebo 60 g de vino de arroz - 1 cucharadita de sal
- 2 cucharaditas de aceite virgen de sésamo (10 g)
- 80 g de pasta miso
- 5 pellizcos de copos de alga wakame seca
- 200 g de tofu sedoso en dados (1.5 cm) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocido montañés
14h 20 min
Arroz caldoso
1 godz. 15 min
Sopa de pescado
55min
Salsa vizcaína
40min
Bizcocho borracho
3h 45 min
Ensalada de arroz con bacalao y vinagreta de piquillos
30 min
Lentejas y soja con verduras
4 Std. 50 Min
Lentejas verdinas estofadas con verduras a la cúrcuma
8 godz. 40 min
Arroz con marisco y cerveza
1 godz.
Menú: Bullabesa
1h 5 min
Membrillo con agaragar
2 godz. 35 min
Sopa de pescado y arroz
45 min