
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de queso parmesano en trozos
- 1200 g de agua
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
nebo 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) - 200 g de arroz basmati
- 500 - 700 g de espárragos verdes
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
Sabayón de limón
- 4 yemas de huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 10 g de zumo de limón recién exprimido
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 403 kcal / 1685 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías verdes con chalotas y champiñones
45min
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1hod.
Risotto de quinoa a la provenzal
30min
Merluza con mayonesa, tomate y judías verdes crujientes
1hod.
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1hod. 30min
Coles de Bruselas con castañas
30min
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Arroz con puerro, apio, espinacas y champiñones
30min
Tagliatelle de espárragos verdes con parmesano y trufa
2hod. 30min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40min
Risotto al limón
25min
Risotto de queso azul y espinacas
20min