Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón

Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón

3.6 14 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

  • de queso parmesano en trozos
    30 g
  • de agua
    1200 g
  • de concentrado de caldo de verduras casero
    1 cucharadita
    1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
  • de arroz basmati
    200 g
  • de espárragos verdes
    500 - 700 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    40 g
Sabayón de limón
  • yemas de huevo
    4
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • de zumo de limón recién exprimido
    10 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 403 kcal / 1685 kJ
Protein 13 g
Tuk 20 g
Sacharidy 41 g
Vláknina 3.2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...