Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 col china (aprox. 800 g)
- 120 g de sal
- 25 g de arroz de grano redondo
- 300 g de agua
- 1 cucharada de azúcar de caña integral
- 60 g de cebolla
- 4 - 6 dientes de ajo
- 20 g de jengibre fresco
- 60 g de salsa de pescado
-
4
cucharadas de guindilla seca desmenuzada coreana (gochugaru)
nebo 4 cucharadas de pimentón picante - 50 g de zanahoria en juliana fina
- 100 g de rábano daikon en juliana fina
- 4 rabanitos en juliana fina
- 4 cebolletas rectas en juliana o rodajas finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 tarro
- Kalorie
- 1014 kJ / 242.6 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 43.1 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 15.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Misoshiru (sopa de miso)
40min
Pepinos con algas wakame (Sunomono)
40min
Bebida de soja
45min
Ensalada de fideos soba - Japón
45min
Lassi salado - India
5 min
Siete especias japonesas (Shichimi togarashi)
45min
Baharat turco - Oriente Próximo
15 Min
Zatar - Oriente Próximo
5 min
Remolacha fermentada
72 Std.
Arroz persa con habas y granada - Irán
1h 5min
Ensalada japonesa de pepino con aliño aromático de hierbas
15 Min
Bebida de soja y sésamo
12hod. 45min