Kompatibilní verze
Lentejas con arroz y cebolla frita (Mujadarrah) - Irán
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lentejas castellanas secas
- 1400 g de agua
- 3 cucharaditas de sal
- 150 g arroz de grano largo
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 620 g de cebolla en cuartos
- 20 g de mantequilla
- 1 cucharada de azúcar moreno
- 100 g de yogur de leche de cabra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1946 kJ / 465 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 13.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Macarrones integrales con alcaparras y aceitunas
30 min
Pasta con salsa de hinojo al limón
30 min
Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico
2h 30 min
Pastel de judías rojas y verduras con arroz al cava
1h 15 min
Ensalada de fideos soba - Japón
45 min
Crumble de verduras con frutos secos
1h
Crema de calabaza y membrillo
30 min
Arroz persa con habas y granada - Irán
1h 5 min
Chile vegetariano
1h 5 min
Arroz con verduras y judías rojas
45 min