Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gambo di citronella fresca, pulito e a pezzi
-
700
g di brodo vegetale
nebo 700 g di acqua e 1 cucchiaino di dado vegetale - 200 g di code di gambero fresche
- 100 g di funghi pletorius a fette
- 40 g di salsa di pesce (vedere consigli)
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di paprika piccante o dolce, a piacere
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 247 kJ / 59 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso Kashmiri
30 min
Yogurt fresco
11h 10min
Salsa olandese
30 min
Zuppa di manzo con verdure
30 min
Chutney al cocco e coriandolo
45 Min
Gazpacho mango e avocado
10min
Pollo alla senape e miele con purè di cavolfiore
1 godz. 55 min
Manzo teriyaki con riso
1h 50 min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35min
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1 Std. 30 Min
Pollo speziato alle arachidi
50min
Pollo katsu con curry e riso
1 Std. 40 Min