Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gambo di citronella fresca, pulito e a pezzi
-
700
g di brodo vegetale
nebo 700 g di acqua e 1 cucchiaino di dado vegetale - 200 g di code di gambero fresche
- 100 g di funghi pletorius a fette
- 40 g di salsa di pesce (vedere consigli)
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di paprika piccante o dolce, a piacere
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 247 kJ / 59 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa gitana
1 godz.
Obazda
10 Min
Galette des rois ai marroni
Žádné hodnocení
Focaccia con acciughe
Žádné hodnocení
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Pastilla di pollo
1 Std. 10 Min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1 godz. 30 min
Smoothie muesli, fragole e cannella
12h 10min
Ceviche di salmone
48h 15min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5 Std. 15 Min
Tinga de pollo
35 Min
Ramen giapponese
1 godz. 40 min