Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gambo di citronella fresca, pulito e a pezzi
-
700
g di brodo vegetale
nebo 700 g di acqua e 1 cucchiaino di dado vegetale - 200 g di code di gambero fresche
- 100 g di funghi pletorius a fette
- 40 g di salsa di pesce (vedere consigli)
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di paprika piccante o dolce, a piacere
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 247 kJ / 59 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1h 40min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10min
Zuppa vietnamita (Pho)
2 godz. 30 min
Riso Kashmiri
30 min
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
Žádné hodnocení
Salsa di cozze al curry
Žádné hodnocení
Involtini baci di Venere
55min
Ceviche di salmone
48h 15min
Pollo alla pechinese
55min
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Polpette speziate e noodles
1h 10min
Salsa all'arancia
25min