Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů zeleninového vývaru
- 200 gramů cibule, na čtvrtky
- 30 gramů olivového oleje
- 150 gramů čerstvých hub (větší houby nakrájené na menší kousky)
- 350 gramů bílé krátkozrnné rýže
- 200 gramů piva
- 2 čajové lžičky soli
- 20 gramů másla, na kousky
- 30 gramů parmazánu, strouhaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1981 kJ / 474 kcal
- Protein
- 11.97 g
- Sacharidy
- 70.64 g
- Tuk
- 15.86 g
- Vláknina
- 3.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s paprikami a tuňákem
40min
Pomerančový koláč
1 Std. 10 Min
Sváteční čokoládová zmrzlina s ricottou
4 Std. 20 Min
Vydatný bramborový salát
2 Std.
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40min
Frankfurtské bylinkové pesto
10 min
Sýrový dort s bylinkami
2h 20 min.
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Rizoto s parmazánem a jahodami
25min
Marocké jehněčí s kuskusem
Žádné hodnocení
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1h
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 Std. 25 Min