Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů hladké mouky
- 1200 - 1500 gramů slunečnicového oleje
- 3 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- ½ - 1 čajovou lžičku soli, podle chuti
- 550 gramů tmavého piva, dobře vychlazeného
- 800 gramů filetů z tresky (4 filety, každý cca 200 gramů)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2186 kJ / 523 kcal
- Protein
- 44.1 g
- Sacharidy
- 82.7 g
- Tuk
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velikonoční čokoládovo-karamelový koláč s ořechy
1h 40min
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1 Std. 5 Min
Věnec z listového těsta s pečenou zeleninou
1h 40min
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50 Min
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1 Std. 5 Min
Cuketová polévka s chorizem
1 Std.
Bavorské knedlíčky do polévky
1 Std.
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1 Std.
Krém Saint-Germain
50 Min
Kapustnica
1h 15min
Zázvorovo-banánový pudink
1 Std. 5 Min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 Min