Zařízení & příslušenství
Treska v pivním těstíčku
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů hladké mouky
-
1200 - 1500 gramů slunečnicového oleje
-
3 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
½ - 1 čajovou lžičku soli podle chuti
-
550 gramů tmavého piva dobře vychlazeného
-
800 gramů filetů z tresky (4 filety, každý cca 200 gramů)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
44.1 g
Kalorie
2186 kJ /
523 kcal
Tuk
1.7 g
Sacharidy
82.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pivo
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Okurkové pickles pro TM6
Žádné hodnocení
Croquembouche s pomerančovým krémem a čokoládou
10hod.
Karamelizovaná cibule (200 gramů)
40min.
Hořčičná vejce s vařenými bramborami
1hod. 5min.
Lososová skotská vejce s omáčkou z medové hořčice
1hod.
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1hod.
Bavorské knedlíky s bazalkou
20min.
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1hod. 10min.
Karlovarské knedlíky
50min.
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min.
Smaženka
20min.
Omeleta s parmazánem
45min.