Zařízení & příslušenství
Treska v pivním těstíčku
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů hladké mouky
-
1200 - 1500 gramů slunečnicového oleje
-
3 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
½ - 1 čajovou lžičku soli podle chuti
-
550 gramů tmavého piva dobře vychlazeného
-
800 gramů filetů z tresky (4 filety, každý cca 200 gramů)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
44.1 g
Kalorie
2186 kJ /
523 kcal
Tuk
1.7 g
Sacharidy
82.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pivo
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Panettone s čokoládou a pomerančem
3hod. 30min.
Brambory s překvapením
1hod. 10min.
Bylinkové pesto s burratou
15min.
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3hod. 15min.
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25min.
Lehce zhnědlá cibule (200 - 300 gramů)
20min.
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1hod. 15min.
Kuřecí polévka s kukuřicí a s bylinkovými knedlíčky
1hod. 30min.
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1hod. 5min.
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45min.
Bramborový salát s anglickou slaninou
4hod. 10min.
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2hod.