
Zařízení & příslušenství
Treska v pivním těstíčku
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů hladké mouky
-
1200 - 1500 gramů slunečnicového oleje
-
3 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
½ - 1 čajovou lžičku soli podle chuti
-
550 gramů tmavého piva dobře vychlazeného
-
800 gramů filetů z tresky (4 filety, každý cca 200 gramů)
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
523 kcal /
2186 kJ
Protein
44.1 g
Tuk
1.7 g
Sacharidy
82.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Pivo
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Zabijačková černá polévka
35min
Karlovarské knedlíky
50min
Krevetová polévka s batáty
45min
Salsa s chilli a ananasem
Žádné hodnocení
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min
Kuličky z tresky a brambor
55min
Tiramisu s malinami
2hod. 10min
Sicilský krevetový salát
40min
Bramborová bábovka s anglickou slaninou
1hod. 40min
Kuřecí chilli salát s citrusy
25min
Rajčatovo-fazolový salát
30min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min