Zařízení & příslušenství
Treska v pivním těstíčku
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů hladké mouky
-
1200 - 1500 gramů slunečnicového oleje
-
3 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
½ - 1 čajovou lžičku soli podle chuti
-
550 gramů tmavého piva dobře vychlazeného
-
800 gramů filetů z tresky (4 filety, každý cca 200 gramů)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
44.1 g
Kalorie
2186 kJ /
523 kcal
Tuk
1.7 g
Sacharidy
82.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pivo
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pizza Diavola
1 h 30 min
Velikonoční pizza s rukolou a mini mozzarellou
1 h 45 min
Hrášek do polévky
1 h
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3 h 30 min
Špičaté papriky na gril plněné masovo-sýrovou směsí
50 min
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1 h 15 min
Králík v balíčku s tymiánem
1 h 30 min
Pečené papriky plněné masovou směsí
1 h 20 min
Pico de Gallo
5 min
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1 h 35 min
Zapečené palačinky se šunkou a žampióny
1 h 20 min
Čevapčiči s tzatziki
30 min