Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rajčatová omáčka
- 1000 gramů rajčat, napůl
- 4 stroužky česneku
- 2 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 2 čajové lžičky oregána
Ricottová omáčka
- 150 gramů Parmazánu, na kousky
- 500 gramů ricotta sýru
- 1 vejce
- 250 gramů mraženého špenátu, sekaného, rozmrazeného
Těstoviny
- 500 gramů lasagní, plátky (17x 8 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3200 kJ / 764 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40 Min
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1 Std. 20 Min
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1 Std. 25 Min
Vegetariánský rýžový salát
40 Min
Plněný lilek po orientálsku
1 Std. 20 Min
Čokoládový sorbet se sladkým mátovým pestem
4 Std. 20 Min
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
1 Std. 10 Min
Květákovo-špenátové lasagne
1 Std. 45 Min
Kávový cheesecake (bez cukru)
3h 20min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 Min
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55 Min
Čočkové curry s kuřetem
8h 35min