Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rajčatová omáčka
- 1000 gramů rajčat, napůl
- 4 stroužky česneku
- 2 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 2 čajové lžičky oregána
Ricottová omáčka
- 150 gramů Parmazánu, na kousky
- 500 gramů ricotta sýru
- 1 vejce
- 250 gramů mraženého špenátu, sekaného, rozmrazeného
Těstoviny
- 500 gramů lasagní, plátky (17x 8 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3200 kJ / 764 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30 Min
Špagety alla Norma
1h 30min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30 Min
Farfalle v italských barvách
30 Min
Jogurtový mug cake
20min
Špenátové gnocchi alla Romana
1 Std. 25 Min
Špagety Carbonara
40 λεπτ.
Batátové lívance s chilli salsou
40 λεπτ.
Mug cake s ricottou a borůvkami
25 Min
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25 Min
Gnocchi s avokádem
20min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 Min