Ragú z kapra, paprik a rajčat
TM5 TM6

Ragú z kapra, paprik a rajčat

4.7 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 60 gramů cibule
  • 20 gramů extra panenského olivového oleje
  • 90 gramů červené papriky, na proužky
  • 90 gramů žluté papriky, na proužky
  • 150 gramů rajčat, na kousky
  • 1 bobkový list, sušený
  • 1 snítka čerstvého tymiánu
  • 100 gramů rajčatového protlaku
  • 2 špetky soli
  • 100 gramů bílého vína, suchého
  • 200 gramů zeleninového vývaru
    nebo 200 gramů vody
  • 600 gramů kapra, nejlépe filetů bez kůže a kostí
  • 1 špetku pepře, černého, čerstvě umletého

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1171 kJ / 280 kcal
Protein
27.5 g
Sacharidy
14.73 g
Tuk
14.43 g
Vláknina
2.33 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty