Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů cibule
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 90 gramů červené papriky, na proužky
- 90 gramů žluté papriky, na proužky
- 150 gramů rajčat, na kousky
- 1 bobkový list, sušený
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 100 gramů rajčatového protlaku
- 2 špetky soli
- 100 gramů bílého vína, suchého
-
200
gramů zeleninového vývaru
nebo 200 gramů vody - 600 gramů kapra, nejlépe filetů bez kůže a kostí
- 1 špetku pepře, černého, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 14.73 g
- Tuk
- 14.43 g
- Vláknina
- 2.33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2h 30min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Toskánské crostini
30min
Vrstvený chléb s bazalkovým pestem
2h 30min
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Adžika
40min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9 godz. 30 min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25min
Pomazánka z lilku
45min
Fenyklová polévka se sýrem
35min
Olivová tapenáda
5min
Krémová polévka z rukoly
30min