Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 根 香菜 ,只取叶子
- 4 根 新鲜欧芹 ,只取叶子
- 200 克 洋葱 ,切块
- 400 克 羊肩肉排 ,带骨为佳(见要诀),切块(4厘米x4厘米)
- 3 茶匙 盐
- ½ 茶匙 胡椒粉
- 40 克 橄榄油
- 400 克 胡萝卜 ,切块(约1.5厘米)
- 250 克 芜菁 ,切6-8块(视大小而定)
- 1 茶匙 肉桂粉
- 1 茶匙 干姜粉
- 900 克 水
- 300 克 鸡胸肉排 ,切丝(长约2厘米)
- 6 个 新鲜辣味香肠(例如:merguez)
- 400 克 西葫芦 ,去皮切片(约1.5厘米)
- 350 克 古斯米(couscous)
- 70 克 葡萄干
- 350 克 罐装白色鹰嘴豆 ,沥干
-
1 - 2
茶匙 哈里萨辣酱
nebo 1 - 2 茶匙 辣椒酱
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3753 kJ / 900 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 11.7 g