Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 整粒综合坚果 (如:杏仁,核桃)
- 30 克 特级初榨橄榄油
- 50 克 洋葱 ,切块
- 1300 克 熟番茄 (Ø5-6厘米) (见要诀)
- 100 克 蘑菇 (如:白蘑菇或杏鲍菇)
- 1 茶匙 盐
- 1 小撮 现磨黑胡椒粉
-
10 - 12
片 新鲜薄荷
nebo 1 茶匙 干薄荷叶碎 - 4 - 5 根 新鲜欧芹 ,只取叶子,多备一些装饰用
- 75 克 长米
- 20 克 鲜榨柠檬汁 (约½颗柠檬)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1644 kJ / 392 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 9.2 g