Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms, cut in slices
-
75
g dry vermouth
nebo 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (volitelně)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
nebo 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
-
2
Tbsp crème fraîche
nebo 2 Tbsp cream - 1 heaped Tbsp cornflour
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Greek Style Pork Stew
30 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1hod. 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min