Zařízení & příslušenství
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
pork tenderloin cut in slices (1 cm)450 g
-
button mushrooms cut in slices100 g
-
75 g Madeira winedry vermouth75 g
-
milk100 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic clove (volitelně)1
-
wholegrain mustard2 tsp
-
hot mustard1 tsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
2 Tbsp creamcrème fraîche2 Tbsp
-
cornflour1 heaped Tbsp
-
fresh parsley to garnish2 - 3 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
28 g
Kalorie
961 kJ /
230 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook 2018
174 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Beef Stroganoff
1hod.
Steak Provençal Pie
2hod. 15min.
Chicken Breasts Pizzaiola
50min.
Chicken with creamy vegetable sauce
50min.
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min.
Chicken Cacciatore
50min.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min.
Coronation Chicken
30min.
Pork tenderloin with mustard sauce
35min.
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min.
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1hod. 25min.
Beef Bourguignon
1hod. 30min.