Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms, cut in slices
-
75
g dry vermouth
nebo 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (volitelně)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
nebo 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
-
2
Tbsp crème fraîche
nebo 2 Tbsp cream - 1 heaped Tbsp cornflour
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 Std. 5 Min
Beef Stroganoff
1h
Lasagne Bolognese
2h 30 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Creamed Cod
45 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min