Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms, cut in slices
-
75
g dry vermouth
nebo 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (volitelně)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
nebo 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
-
2
Tbsp crème fraîche
nebo 2 Tbsp cream - 1 heaped Tbsp cornflour
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Beef Stroganoff
1h
Chicken Étouffée
45 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Beef with Mushrooms
30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Meat Loaf
1h 20 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min