
Zařízení & příslušenství
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
Příprava 10min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
-
pork tenderloin cut in slices (1 cm)450 g
-
button mushrooms cut in slices100 g
-
dry vermouth75 g
-
milk100 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic clove (volitelně)1
-
wholegrain mustard2 tsp
-
hot mustard1 tsp
-
chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
crème fraîche2 Tbsp
-
cornflour1 heaped Tbsp
-
fresh parsley to garnish2 - 3 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
230 kcal /
961 kJ
Protein
28 g
Tuk
7 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
0.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook 2018
174 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko