Zařízení & příslušenství
Sautéed Pork with Cider
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 portions
Suroviny
-
bacon lardons150 g
-
olive oil30 g
-
shallots halved35 g
-
carrots cut in pieces60 g
-
pork meat cut in pieces (3 cm)700 g
-
wholegrain mustard50 g
-
water100 g
-
1 tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt or to taste3 pinches
-
ground black pepper or to taste3 pinches
-
dry cider200 g
-
potatoes cut in pieces (4 cm)550 g
-
button mushrooms halved400 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
50.2 g
Kalorie
2436 kJ /
582 kcal
Tuk
30 g
Sacharidy
27.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Comforting Stews
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Browned Pork Rice
1hod.
Chicken in Yoghurt
1hod.
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1hod.
Chicken Étouffée
45min.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1hod. 55min.
Creamy Mustard Chicken Stew
40min.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min.
Chicken and Chorizo Hotpot
45min.
Pork tenderloin with mustard sauce
35min.
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1hod. 25min.
Smoky Pork and Beans
3hod.
Beef in Stout
1hod. 40min.