Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g bacon lardons
- 30 g olive oil
- 35 g shallots, halved
- 60 g carrots, cut in pieces
- 700 g pork meat, cut in pieces (3 cm)
- 50 g wholegrain mustard
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 tsp beef stock paste, homemade - 3 pinches fine sea salt, or to taste
- 3 pinches ground black pepper, or to taste
- 200 g dry cider
- 550 g potatoes, cut in pieces (4 cm)
- 400 g button mushrooms, halved
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2436 kJ / 582 kcal
- Protein
- 50.2 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min
Chicken Étouffée
45 min
Beef Bourguignon
1h 30min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Basque Chicken
1h 10 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Pork Chops with Orange
2u. 25min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min