Zařízení & příslušenství
Lamb Spezzatino
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
4 portions
Suroviny
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh sage leaves5
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
middle bacon diced (3 cm)70 g
-
lamb neck fillets cut in pieces (2-3 cm)750 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
carrots cut in pieces (1 cm)2
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
2 Tbsp vegetable stock paste, homemademeat stock paste homemade2 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine200 g
-
water100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
44 g
Kalorie
2479 kJ /
393 kcal
Tuk
43 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simple Ideas
201 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Basque Chicken
1hod. 10min.
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min.
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1hod.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1hod. 30min.
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1hod. 30min.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1hod. 55min.
Tomato basil chicken stew
35min.
Beef Madras
1hod. 30min.
Lamb Spezzatino
1hod. 45min.
Beef Goulash
2hod. 45min.
Beef in Stout
1hod. 40min.