Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 fresh sage leaves
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g middle bacon, diced (3 cm)
- 750 g lamb neck fillets, cut in pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut in pieces (1 cm)
- 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
-
2
Tbsp meat stock paste, homemade
nebo 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade - 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Chicken Étouffée
45 Min