Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
TM6 TM5 TM31

Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach

3.9 (15 hodnocení)

Suroviny

  • 600 g water
  • 500 - 600 g new potatoes, cut in pieces (4 cm)
  • 4 fillets smoked haddock, (approx.160 g each), skinned and boned
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 350 - 400 g fresh spinach leaves
  • 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
  • 1 pinch salt, adjust to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1159 kJ / 277 kcal
Protein
42 g
Sacharidy
21.5 g
Tuk
2.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty