Zařízení & příslušenství
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
water600 g
-
new potatoes cut in pieces (4 cm)500 - 600 g
-
smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned4 fillets
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh spinach leaves350 - 400 g
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
salt adjust to taste1 pinch
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
42 g
Kalorie
1159 kJ /
277 kcal
Tuk
2.5 g
Sacharidy
21.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook 2018
174 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Basmati Rice
35min.
Sous-vide Poached Eggs
30min.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1hod.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min.
Meatballs with Tomato Sauce
45min.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min.
Steamed Rice
25min.
Boiled Eggs
20min.
Vegetable Soup
35min.
Mashed Potatoes
45min.
Cauliflower Cheese
50min.
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min.