
Zařízení & příslušenství
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
Příprava 20min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
-
water600 g
-
new potatoes cut in pieces (4 cm)500 - 600 g
-
smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned4 fillets
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh spinach leaves350 - 400 g
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
salt adjust to taste1 pinch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
277 kcal /
1159 kJ
Protein
42 g
Tuk
2.5 g
Sacharidy
21.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook 2018
174 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko