
Zařízení & příslušenství
Béarnaise Sauce
Příprava 5min
Celkový 20min
300 g
Suroviny
-
fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste4 - 5 sprigs
-
shallots halved80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter diced180 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper freshly ground2 pinches
Nutriční hodnoty na 300 g
Kalorie
1560.7 kcal /
6529.8 kJ
Protein
14.1 g
Tuk
160.9 g
Sacharidy
19.8 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
97.8 g
Sodík
1473 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Thicken Mode
17 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko