Béarnaise Sauce

Béarnaise Sauce

4.4 48 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 20min
300 g

Suroviny

  • fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste
    4 - 5 sprigs
  • shallots halved
    80 g
  • white wine vinegar
    80 g
  • unsalted butter diced
    180 g
  • egg yolks from medium eggs
    4
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper freshly ground
    2 pinches

Nutriční hodnoty na 300 g

Kalorie 1560.7 kcal / 6529.8 kJ
Protein 14.1 g
Tuk 160.9 g
Sacharidy 19.8 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 97.8 g
Sodík 1473 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...