Zařízení & příslušenství
Béarnaise Sauce
Příprava 5min.
Celkový 20min.
300 g
Suroviny
-
fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste4 - 5 sprigs
-
shallots halved80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter diced180 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper freshly ground2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 300 g
Sodík
1473 mg
Protein
14.1 g
Kalorie
6529.8 kJ /
1560.7 kcal
Tuk
160.9 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
97.8 g
Sacharidy
19.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thicken Mode
17 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Salsa Verde
10min.
Béarnaise sauce
15min.
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2hod. 10min.
Beurre Blanc
20min.
Chocolate mousse
3hod. 20min.
Béarnaise sauce
20min.
Hollandaise Sauce
15min.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min.
Béarnaise Sauce
15min.
Hollandaise Sauce
15min.
Aïoli
5min.