Béarnaise Sauce
TM6

Béarnaise Sauce

4.4 (46 hodnocení)

Suroviny

  • 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only, reserving stems, to taste
  • 80 g shallots, halved
  • 80 g white wine vinegar
  • 180 g unsalted butter, diced
  • 4 egg yolks, from medium eggs
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, freshly ground

Nutriční hodnoty
na 300 g
Kalorie
6529.8 kJ / 1560.7 kcal
Protein
14.1 g
Sacharidy
19.8 g
Tuk
160.9 g
Nasycený tuk
97.8 g
Vláknina
3.2 g
Sodík
1473 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty