Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only, reserving stems, to taste
- 80 g shallots, halved
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from medium eggs
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, freshly ground
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 6529.8 kJ / 1560.7 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 160.9 g
- Nasycený tuk
- 97.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1473 mg
Alternativní recepty
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Peppercorn Sauce
30 min
Beurre Blanc
20 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Bordelaise Sauce
55 min
Béarnaise Sauce
15min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min