Béarnaise Sauce

Béarnaise Sauce

4.4 50 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
300 g

Suroviny

  • fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste
    4 - 5 sprigs
  • shallots halved
    80 g
  • white wine vinegar
    80 g
  • unsalted butter diced
    180 g
  • egg yolks from medium eggs
    4
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper freshly ground
    2 pinches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 300 g

Sodík 1473 mg
Protein 14.1 g
Kalorie 6529.8 kJ / 1560.7 kcal
Tuk 160.9 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 97.8 g
Sacharidy 19.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...