Béarnaise Sauce
TM6

Béarnaise Sauce

4.4 ( 47 hodnocení )

Suroviny

  • 4 - 5 sprigs fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste
  • 80 g shallots halved
  • 80 g white wine vinegar
  • 180 g unsalted butter diced
  • 4 egg yolks from medium eggs
  • ½ - 1 tsp fine sea salt to taste
  • 2 pinches ground black pepper freshly ground

Nutriční hodnoty
na 300 g
Kalorie
1560.7 kcal / 6529.8 kJ
Protein
14.1 g
Tuk
160.9 g
Sacharidy
19.8 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
97.8 g
Sodík
1473 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty