Zařízení & příslušenství
Taveňák z tvarůžků
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
Vlašské ořechy v karamelu
-
150 gramů vlašských ořechů
-
200 gramů krystalového cukru
-
200 gramů vody
-
řepkový olej na smažení
Taveňák z tvarůžků
-
200 gramů olomouckých tvarůžků napůl
-
320 gramů smetany, 35% tuku
-
džem angreštový
-
čerstvá pažitka na ozdobení
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
94.4 g
Kalorie
13618 kJ /
3250 kcal
Tuk
220 g
Vláknina
9 g
Sacharidy
236.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Zeleninová dochucovací pasta
45min.
Bylinková sůl na brambory
5min.
Libečková sůl
5min.
Čerstvý sýr
10min.
Mrkvový kaviár
20min.
Italské bylinkové máslo
5min.
Hermelínová pěna
10min.
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5min.
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min.
Karamelizované cibulové čatní
24hod.
Majonéza
5min.
Skládaný bylinkový chléb
1hod. 20min.