Eska

12 recept

Spojení tradic českého venkova se skandinávskou gastronomií vnese Michelinem oceněnou restauraci i do vaší kuchyně. Chcete nebesky lahodný důkaz? Vyzkoušejte recepty, které Esku proslavily – fermentovanou pšenici s houbami nebo třeba taveňák z tvarůžků.

Libečková sůl

Libečková sůl

5min

Taveňák z tvarůžků

Taveňák z tvarůžků

35min

Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí

Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí

30min

Fermentovaná červená pšenice a houby

Fermentovaná červená pšenice a houby

49hod. 35min

Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy

Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy

4hod. 10min

Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice

Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice

3hod. 5min

Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky

Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky

35min

Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba

Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba

45min

Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo

Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo

1hod. 10min

Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami

Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami

22min

Sos de mere

Sos de mere

20min

Pstruh na páře a květákové pyré

Pstruh na páře a květákové pyré

1hod. 10min