Eska

Spojení tradic českého venkova se skandinávskou gastronomií vnese Michelinem oceněnou restauraci i do vaší kuchyně. Chcete nebesky lahodný důkaz? Vyzkoušejte recepty, které Esku proslavily – fermentovanou pšenici s houbami nebo třeba taveňák z tvarůžků.

Libečková sůl

Libečková sůl

5min.

Taveňák z tvarůžků

Taveňák z tvarůžků

35min.

Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí

Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí

30min.

Fermentovaná červená pšenice a houby

Fermentovaná červená pšenice a houby

49hod. 35min.

Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy

Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy

4hod. 10min.

Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice

Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice

3hod. 5min.

Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky

Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky

35min.

Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba

Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba

45min.

Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo

Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo

1hod. 10min.

Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami

Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami

22min.

Sos de mere

Sos de mere

20min.

Pstruh na páře a květákové pyré

Pstruh na páře a květákové pyré

1hod. 10min.