Spojení tradic českého venkova se skandinávskou gastronomií vnese Michelinem oceněnou restauraci i do vaší kuchyně. Chcete nebesky lahodný důkaz? Vyzkoušejte recepty, které Esku proslavily – fermentovanou pšenici s houbami nebo třeba taveňák z tvarůžků.
Libečková sůl
5min.
Taveňák z tvarůžků
35min.
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min.
Fermentovaná červená pšenice a houby
49hod. 35min.
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
4hod. 10min.
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3hod. 5min.
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min.
Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba
45min.
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22min.
Sos de mere
20min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.